КАФЕДРА «ОБЛАДНАННЯ НАФТОВИХ І ГАЗОВИХ ПРОМИСЛІВ» ПОЛТНТУ: СУЧАСНИЙ ВИМІР - Ткаченко, Микола Володимирович; Молчанов, Петро Олександрович; Сизоненко, Анатолій Вадимович (НАФТОГАЗОВА ІНЖЕНЕРІЯ, 2017)
Висвітлено сучасний розвиток кафедри «Обладнання нафтових і газових промислів»